[[live sport<<<]>>>>] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt falas 12/08/2023
Partizani kundër Romës, ndeshjen mund ta ndiqni falas
(((shiko tv))) Partizani Tiranë Roma transmetim i drejtpërdr
KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË
Nga kompania nr. 1 ne Turqi, Ayapim me aktoret e famshem Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, te vleresuar si aktoret me te mire ne nje serial dramatik. E premte 21:00, e shtunë & e diel 20:05Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet... Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete! E hënë - e shtunë 18:20Kadir, 2 motrat dhe vellai i tij, mbesin jetime brenda nje dite, nga humbja e prinderve te tyre. Lufta per te mbijetuar dhe kush qendron pas tragjedise se tyre...
[FUTBOLLI!!] Partizani Tiranë Roma drejtpërdrejt 12 gusht 20
Bemat e Barbaroses, mbreti i detit mesdhe dhe admirali me i famshem i kohes. Nje super prodhim, me nje kast aktoresh te shkelqyer kryesuar nga Engin Altan Düzyatan. E hënë - e premte 20:00“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë. E hënë - e enjte 23:35Rejhan dhe Emir nuk mund te ishin me te ndryshem, por jeta e tyre nderthuret nga nje premtim, qe i bashkon ata ne menyren me te papritur... Nje bisnesmen i suksesshem, ne prag te vdekjes, detyron djalin e tij trashegimtar, te martohet me nje vajze engjellore nga fshati, Rejhan. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre.
Mund të keni të ardhura të mira ose kursime të konsiderueshme. LuaniDo të tërhiqni vëmendjen e kujtdo që takoni dhe mund të merrni disa surpriza të këndshme nga partneri. Është koha për të shprehur ndjenjat tuaja me pasion dhe sinqeritet. Idetë tuaja krijuese do të vlerësohen shumë dhe mund të merrni njohje nga bashkëmoshatarët ose eprorët. Financat tuaja janë të qëndrueshme, por mund të tundoheni për të bërë blerje impulse. Mos harroni të mbani një buxhet dhe të mos e teproni.
Per Xhejlin cdo mjet ose metode eshte e lejuar per te arritur drejtesine. Per Ilgaz, ligji dhe drejtesia jane e njejta gje. Turpi i nje prej familjareve te tu, behet hija jote per gjithe jeten. Nje serial dramatik ne vend te pare ne cdo episod te tij, duke i shpallur si seriali me i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience.
roma-juventus
Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt... E hënë - e shtunë 14:30 PolitikëMË shumë KËMBIMI VALUTORValuta Blihet ShitetHoroskopi 12 Gusht 2023 DashiMund të përjetoni momente emocionesh dhe fantazie që forcojnë lidhjen tuaj. Nëse jeni beqarë, mund të tërhiqni vëmendjen e dikujt që vlerëson karizmën dhe elegancën tuaj. Ju jeni në gjendje të shprehni talentin dhe stilin tuaj me origjinalitet dhe harmoni.
Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit.
VirgjereshaDo të jeni shumë të vëmendshëm ndaj nevojave të partnerit dhe do të vini në plan të parë mirëqenien e tij. Përqendrohuni në detyrat që kërkojnë saktësi dhe vëmendje ndaj detajeve. Përkushtimi dhe organizimi juaj do ju mundësojnë të arrini rezultate pozitive në punë. Është një kohë e mirë për të planifikuar investimet tuaja në të ardhmen.
Kreu | Radio Televizioni Shqiptar